Recanvis per a automòbils i maquinària

Vista General Fornells

Atlas Copco guanya el premi al millor Servei Tècnic

Atlas CopcoAtlas Copco, proveïdor líder mundial en solucions de productivitat responsable, ha aconseguit el prestigiós premi emès per Frost & Sullivan a la Companyia Europea de l'any 2014, per la seva exitosa oferta de servei tècnic per a compressors.

Frost & Sullivan, companyia líder en serveis de consultoria, va comentar que l'èxit d'Atlas Copco es basa en gran mesura en la seva oferta de serveis d'àmplia cobertura. Els més de 4000 tècnics de compressors garanteixen una presència global i ajuden a que Atlas Copco mantingui una relació propera amb els seus clients, van comentar des Frost & Sullivan. 

"Des de fa anys hem treballat molt dur per crear una xarxa professional d'operacions de servei que atengui als nostres clients i els permeti centrar-se en el seu negoci " , va explicar Nico Delvaux , President de l'àrea de Servei Tècnic de Compressors." Estem encantats que la nostra tasca sigui reconeguda per aquesta prestigiosa firma de consultoria".

Un exemple de l'avançat servei tècnic de compressors és Smartlink, integrat també a Ad Bosch Industrial. Aquesta eina, llançada el 2013, permet que els tècnics de compressors Atlas Copco realitzin mesuraments remots del comportament de les màquines i sàpiga exactament quan necessiten una intervenció, proporcionant tranquil·litat i seguretat als seus clients. 

SAT-Atlas Copco

Assistència Remota

Altres Web del Grup

AD360

android-icon-36x36.png

  • Eurecar
  • Millennium
  • Ad Service
  • Dis
  • AdTec2